Welkom
Nieuws
Waarom Deceuninck
Voordelen met PVC
Ramen
Deuren
Schuiframen
Kleuren
Helpdesk
Privacy Policy
Modellen

Deuren

print

Hemmar fabriceert hoogwaardige ramen en deuren in PVC. De PVC raam- & deurprofielen van Deceuninck komen aan al uw wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technische innovatief karakter hebben maar één doel : u woonplezier verhogen.

Veiligheid

U streeft ernaar uw woning zo veilig mogelijk in te richten. zendow helpt u daarbij. Het concept van de zendow raam- en deurprofielen is compatibel met alle op de markt verkrijgbare types veiligheidsbeslag.

  • Het beslag kan direct in de versterking worden vastgeschroefd.
  • De sluitplaten zitten nog beter beveiligd achter het centraal nokje.
  • De sponningshoogte van 20 mm vormt een perfecte vastzetting van de beglazing

Verhoogde inbraakwerendheid

De zendow profielen worden versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten, ingebouwd in de droge zone van het profiel, worden via een extra barrière, onder de vorm van een nokje, beter afgeschermd. Door dit extra obstakel is het beslag zo goed als onbereikbaar voor mogelijke inbrekers.

Uitstekende thermische isolatie

Pvc is een natuurlijke isolator; het ideale materiaal met de beste thermische resultaten. De uitstekende prestaties van het standaard 3-kamerprofiel zijn hiervan een prima bewijs.

Maximale geluidsisolatie

Naast de thermische isolatie levert pvc ook superieure akoestische prestaties.
Zo laat de nieuwe zendow serie plaatsing van beglazing tot 41 mm dik toe. Bovendien houdt de multifunctionele dichtingen met maximaal contactoppervlak tussen beglazing en profiel moeiteloos de overtollige decibels buiten.

Optimale wind- en waterdichtheid

Het multifunctionele dichtingssysteem heeft een dubbele functie. Enerzijds dient het als afdichting tussen beglazing en profiel en anderzijds als aanslagdichting tussen kader en vleugel. Op die manier wordt een permanente wind- en waterdichtheid gegarandeerd.

Perfecte waterafvoer

Dankzij de gewijzigde geometrie van het profiel ontstaat er tegelijk een droge zone die het beslag beschermt en een hellende waterafvoerzone, begrensd door een centrale barrière, die de droge zone en de drainagezone van elkaar scheidt. Zo garandeert zen dow continu een perfecte waterafvoer.
 


Hemmar Inschrijven nieuwsbrief
Welkom
Waar Waar
Wat Wat
Filosofie Filosofie
Service Service
Nieuws
Waarom Deceuninck
Voordelen met PVC
Duurzaamheid Duurzaamheid
Akoestiek Akoestiek
Isolatie Isolatie
Veiligheid Veiligheid
Ramen
Classic Classic
Design A80 Design A80
Design B84 Design B84
Flex & Royal Flex & Royal
Specialiteit Hemmar Specialiteit Hemmar
Autentica Autentica
Gecentreerde ramen Gecentreerde ramen
Deuren
Modellen Modellen
Schuiframen
Kleuren
Helpdesk
Privacy Policy