Welkom
Nieuws
Waarom Deceuninck
Voordelen met PVC
Ramen
Deuren
Schuiframen
Kleuren
Helpdesk
Privacy Policy
Duurzaamheid
Akoestiek
Isolatie
Veiligheid

Veiligheid

print

Inbraken vormen de grootste vorm van criminaliteit in België. Volgens statistieken vindt er om de 8,5 minuten één inbraakpoging plaats. Als u weet dat ongeveer 20% daarvan gebeurt via de ramen, neemt u maar beter uw voorzorgen… 
 

zendow® sluit inbrekers buiten

Om inbrekers te ontmoedigen worden de zendow profielen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Hierdoor bewaart de hele raam- of deurconstructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid. Een profiel forceren met een tang, boor, glassnijder of schroevendraaier lukt niet. Een compleet veilig raamelement vraagt natuurlijk ook bijkomende eisen naar beglazing toe. Inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas is altijd de beste keuze. zendow is ook compatibel met alle types veiligheidsbeslag, vergrendeld op de 4 hoeken. De veiligheidssluitplaten dienen steeds vastgeschroefd te worden in de versterking van het profiel en een afsluitbare kruk is een absolute must. 
 

Extra bescherming

Het zendow raamsysteem heeft bijkomend een centraal nokje in het kaderprofiel. Hierdoor wordt het beslag niet alleen nog beter beschermd tegen vocht en oxidatie, de extra barrière maakt de sluitplaten ook nog moeilijker bereikbaar. 
 

Conform de norm

zendow voldoet aan de Europese officiële veiligheidsnormen betreffende inbraakwerendheid. Sterker. De behaalde norm vertelt dat een zendow raam uitgerust met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas langer weerstand biedt dan de 3 vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn: nl. 15 minuten met rusttijden. Hierbij wordt niet enkel de resistentie tegen het opheffen getest, maar ook de weerstand tegen het openwringen, het breken van de beglazing en het opendraaien van de kruk. 


Hemmar Inschrijven nieuwsbrief
Welkom
Waar Waar
Wat Wat
Filosofie Filosofie
Service Service
Nieuws
Waarom Deceuninck
Voordelen met PVC
Duurzaamheid Duurzaamheid
Akoestiek Akoestiek
Isolatie Isolatie
Veiligheid Veiligheid
Ramen
Classic Classic
Design A80 Design A80
Design B84 Design B84
Flex & Royal Flex & Royal
Specialiteit Hemmar Specialiteit Hemmar
Autentica Autentica
Gecentreerde ramen Gecentreerde ramen
Deuren
Modellen Modellen
Schuiframen
Kleuren
Helpdesk
Privacy Policy