• Offerte aanvragen aangeleverd binnen de 48u, of reken je offerte zelf via ons ramenpakket WinProDi

  • Hemmar levert op en top BELGISCHE kwaliteit

  • Zichtbare verandering, onzichtbare afwerking

Welkom op de pagina van Hemmar PVC

Hemmar is 21 jaar geleden opgericht onder impuls van de broers Hemelings. Het was Firma Deceuninck die in België geen partner had voor de B2B markt, die taak nam Hemmar PVC op zich.

In de begindagen, toen nog in de Kerkstraat te Ruisbroek, telde de firma 7 medewerkers. Alles gebeurde op 600 vierkante meter. Snel bleek deze suite te klein en Hemmar keek uit naar een ruimte waar het zich verder kon ontwikkelen. Uiteindelijk werd het Huizingen, de bedrijfsruimte werd van 600 naar 6500 naar 12000 vierkante meter bebouwde ruimte uitgebreid.

Het personeelsbestand werd opgetrokken naar 35 arbeiders en 10 bedienden. Samen zorgen zij voor een productie van 350 eenheden per dag!

De constante technische evolutie binnen de productie en haar constante zorg voor haar werknemers heeft ervoor gezorgd dat Hemmar een firma is waar wij trots op mogen zijn!

Alle ontwikkelingen zijn gebeurd vanuit een stevige familieband. Mede door de financiële onafhankelijkheid kunnen wij deze visie verder blijven ontwikkelen en ondersteunen.

Alle evolutie binnen het bedrijf worden vanuit een familiale basis genomen en zorgt ervoor dat wij met een hart voor product en mensen blijven bouwen op wat 21 jaar geleden werd geboren!

Partners

    Newsletters

    I agree with the Privacy policy

    © 2018 Hemmar PVC